Поділитись:

У Горохівському районі опівночі зловили браконьєра з карасями в сітці (фото)

Понеділок, 26 жовтня 2020, 17:48
У Горохівському районі опівночі зловили браконьєра з карасями в сітці (фото)

У період з 19 до 26 жовтня 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 11 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів, зокрема склали чотири протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства) та п’ять – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі порушення). Окрім того, оформили два акти виявлення та вилучення безхазяйного майна.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

«За даний період на порушників накладено 204 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 1428 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 11 кг водних біоресурсів. Також вилучено чотири од. заборонених знарядь лову та ще 9 од. – за актами безгосподарського майна», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

22 жовтня в ході рибоохоронного рейду на Мар’янівському водосховищі поблизу села Цегів Горохівського району викрили грубе порушення Правил рибальства. Близько опівночі громадянин виловлював рибу забороненим знаряддям лову – мисиновою сіткою. Він встиг упіймати 37 екз. карася сріблястого. Збитки, завдані рибному господарству, становлять 629 грн.

У Горохівському районі опівночі зловили браконьєра з карасями в сітці (фото)

На порушника оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення його до відповідальності та відшкодування завданих збитків. Заборонене знаряддя вилучили.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

З 1 листопада рибалити у зимувальних ямах — зась

 

Надрукувати
мітки:
коментарів