Поділитись:

Розбивав скло і "чистив" автомобілі: у Луцьку на Коновальця затримали крадія (фото, оновлено)

Понеділок, 26 жовтня 2020, 11:07

У Луцьку за гарячими слідами виявили чоловіка, який, ймовірно, обкрадав водіїв.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині у фейсбуці.

У ніч на 25 жовтня луцькі патрульні отримали виклик про те, що з автомобіля заявника зникла електронна сигарета та зарядний пристрій до телефону.

Патрульні, які прибули на місце події, оглянули прилеглу територію і на вулиці Коновальця помітили ще кілька автомобілів, в яких було розбите скло. Інспектори повідомили про це власників та викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Обстежуючи прилеглу територію, інспектори помітили 27-річного чоловіка та, відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", провели поверхневу перевірку.

У нього виявили багато різних предметів, у тому числі й електронну сигарету, два мобільні телефони, відеореєстратор, викрутку, декілька кабелів для зарядки телефонів, ключі.

Цього громадянина затримали, доставили на місце події та передали слідчо-оперативній групі.

Як повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, до вчинення крадіжки причетний 27-річний раніше судимий лучанин. Встановлено, що зловмисник, шляхом пошкодження вікон, обікрав ще чотири автомобілі. Викрадені речі вилучили.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні п’яти злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням. Підозрюваного затримали у порядку ст. 28 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Триває слідство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів