Поділитись:

Волинь відвідав генконсул Чеської Республіки

Неділя, 14 серпня 2016, 15:29

Візит Мірослава Кліма на Волинь в якості генерального консула Чеської Республіки була останньою, оскільки закінчується термін його каденції.

Генеральний консул Чеської Республіки Мірослав Кліма неодноразово відвідував Волинь й 12 серпня, в рамках робочого візиту, він зустрівся з головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком. Повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Цей візит на посаді генерального консула останній, позаяк закінчується термін його каденції.

Тож, перш за все, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області подякував генеральному консулу за проведену роботу на займаній посаді, за розуміння і підтримку.

Своєю чергою Мірослав Кліма теж висловив слова вдячності за хорошу і тісну співпрацю з Волинською областю.

– Був радий служити і представляти інтереси Чеської Республіки в Україні, – відзначив генконсул.

Також Мірослав Кліма відзначив прогрес області та міста Луцьк, який відбувся за 3 роки його каденції. Зокрема відмітив, що значно покращився стан доріг та інфраструктура.

– Бачу прогрес і це добре, адже Волинська область серед західних областей має один із найважливіших туристичних потенціалів, – наголосив генеральний консул.

Варто відзначити, що Мірослав Кліма проінформував, що його наступник – це людина, яка знає українські реалії, адже деякий час вже працювала в Україні. Тож запевнив, що допоможе ознайомитись особливостями західного регіону і тісна співпраця буде і надалі.

– Від його імені можу сказати, що Генеральне консульство Чеської Республіки буде робити все для подальшої співпраці, – зазначив генеральний консул.

В підтвердження цьому консул назвав приклади співпраці з Волинською областю. Одним із таких була організація відпочинку у таборах дітей зі сходу України на Волині за рахунок Чеської Республіки. Адже, на його переконання, наша область має надзвичайну природу і екологію.

Відтак, одним із основних завдань за час своєї роботи вважав презентацію туристичного потенціалу України. Тому це завдання буде і надалі лобіювати перед наступником.

– В свою чергу можу запевнити, що робитимемо все можливо для подальшого розвитку. Наші двері завжди відкриті для вас, – сказав Мірослав Кліма.

– Для нас дуже важлива ваша політична підтримка, – на завершення сказав Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів