Поділитись:

Діти на мотоциклі врізалися у трактор: деталі аварії на Волині (відео)

П'ятниця, 23 жовтня 2020, 16:52
Діти на мотоциклі врізалися у трактор: деталі аварії на Волині (відео)

Жахлива ДТП сталася на Волині у селі Гута – 13-річний хлопчик і його 8-річна сестричка на мотоциклі врізалися у трактор. Дівчинка дивом не постраждала, а от хлопчик у тяжкому стані в реанімації. 

Деталі з'ясовували журналісти ТСН. 

13-річного Костика з тяжкою черепно-мозковою травмою вже прооперували.

"Наразі стан дитини є стабільно важким. Проводиться лікування та дообстеження, дитина зараз у свідомості", – каже лікар-анестезіолог Вадим Громяк. 

Аварія сталася на перехресті ґрунтової дороги. Діти на мотоциклі повертали і в’їхали у трактор, що рухався назустріч.

"Я не знаю, як так сталось. Шок. Він лише у вересні мотоцикл зробив, щоб їздити", – розповідає мама Любов Гайдучик.

13-річного Костю вдарило об машину. Його восьмирічна сестричка Христинка дивом не постраждала і одразу побігла до бабусі кликати на поміч.

Водій трактора – сусід. Після аварії чоловік у шоковому стані, розповідає його дружина. Зі слів чоловіка, сталося усе за лічені секунди. Мотоцикл, не збавляючи швидкості, в’їхав у бік трактора.

"Недосвідченість. На перехресті розгубився. Там за ним ще їхали мотоциклісти і він розгубився, що стільки техніки. Просто їхав на трактор", – розповідає мешканка села Галина Бегеза. 

Дідусь хлопчика каже, що онук був дуже обережним, тому й дозволяли йому кермувати. Старенького мотоцикла хлопець сам відремонтував. Гроші на деталі заробив на ягодах.

"Він хотів нового купувати, але не заробив на нового. Бо майже всі однокласники мають нові мотоцикли. Йому ж теж хотілось", – каже дідусь дитини.  

Хоч водійські права на мотоцикл можна отримати лише у 18 років, у селі, зі слів місцевих, діти на мопедах та мотоциклах їздять постійно. Надто після того як тут відремонтували дорогу.

"Багато, дуже багато. До школи їздять на мотоциклах. 5-й клас вже їдуть на мотоциклі", – каже місцевий Сергій Мазурик .

У поліції тим часом за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів