Поділитись:

"Шахтар" сенсаційно обіграв "Реал" у Лізі чемпіонів

Середа, 21 жовтня 2020, 23:00

У 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" переміг мадридський "Реал" з рахунком 3:2

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Усі голи "гірники" забили ще у першому таймі. На 29-й хвилині Тете відкрив рахунок у матчі, а за декілька хвилин Рафаель Варан переправив м'яч у сітку воріт і забезпечив "Шахтарю" перевагу 2:0. Третій гол українці забили на 42-й, відзначився Манор Соломон.

Мадридський "Реал" зумів відіграти два м'ячі на початку другого тайму. Спершу розкішний м'яч з-за меж штрафного майданчика у ворота відправив Лука Модріч. За декілька хвилин Вінісіус Жуніор зумів ще більше скоротити відставання "королівського" клубу і зробив рахунок 2:3.

На 92-й хвилині матчу Федеріко Вальверде забив за "Реал" та зробив рахунок 3:3, проте арбітр переглянув момент за допомогою VAR і скасував гол, що забезпечило "Шахтарю" перемогу.

У наступному турі "Шахтар" вдома прийме міланський "Інтер", а "Реал" поїде в гості до менхенгладбаської "Борусії". Матчі відбудуться 27 жовтня.

Ліга чемпіонів 

1-й тур

21 жовтня

Група B

"Реал" (Іспанія) - "Шахтар" (Україна) 2:3

Голи: Модріч, 54, В. Жуніор, 59 - Тете, 29, Варан, 33 (авт.), Соломон, 42

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава, Корнієнко, Антоніо (В'юнник, 90+4), Майкон, Тете, Марлос, Соломон (Вітао, 90+2), Дентінью (Судаков, 86).

"Реал": Куртуа, Менді, Мілітао, Варан, Марсело, Модріч (Кроос, 70), Каземіро, Вальверде, Асенсіо, Йовіч (В. Жуніор, 59), Родріго (Бензема, 46).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів