На Волині чоловік "потяг" велосипеда з велопарковки (фото)

Четвер, 22 жовтня 2020, 05:35

Шацькі поліцейські за менш ніж три години розкрили крадіжку велосипеда. 38-річному жителю райцентру, який вкрав велосипед, загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це інформує поліція Волині.

У середу вранці, 21 жовтня, до поліцейських звернулася жителька Шацька та повідомила, що по вулиці 50 років Перемоги зник її гірський велосипед.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Шацького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що жінка залишила велосипед у металевій конструкції, спорудженій для стоянки велосипедів, поруч із торговим закладом. Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника та викраденого транспортного засобу.

Завдяки проведеним оперативним заходам та за допомогою камер зовнішнього відеоспостереження, облаштованих у Шацьку, протягом декількох годин поліцейським вдалося встановити особу зловмисника та вилучити викрадений велосипед. Правопорушник – 38-річний місцевий мешканець. Велосипед вилучили та повернуть законній власниці. 

За цим фактом відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: