Поділитись:

З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)

Середа, 21 жовтня 2020, 14:10
З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)

Представники компанії «Богдан Моторс» офіційно передали керівництву міської ради перші два тролейбуси із замовлених двадцяти дев’яти.

Відзавтра, 22 жовтня, вони вже курсуватимуть вулицями Луцька, – повідодмили в пресслужбі мерії.

Нові 12-ти метрові тролейбуси з пониженим рівнем підлоги набагато кращі попередніх, адже мають поліпшені характеристики та сучасне програмне забезпечення. Водії через встановлені відеокамери зможуть бачити все, що відбувається в салоні.

Окрім того, такі тролейбуси мають значно менші експлуатаційні видатки, вони зручніші для пасажирів, і за технічними характеристиками більш привабливі для міського комунального підприємства.

Тролейбуси виїдуть на маршрут №15. За домовленістю із заводом, решту – 27 тролейбусів – Луцьк отримає поетапно вже до кінця серпня наступного року. 

З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)З 22 жовтня на луцькі вулиці виїдуть нові тролейбуси (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів