Поділитись:

Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)

Вівторок, 20 жовтня 2020, 15:40
Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)

Із зоопарку у Луцьку можна йти не з порожніми руками. Прихопити з собою після прогулянки звіринцем можна не тільки приємні спогади, але і пухнастого чотирилапого друга. 

Про це журналістам ІА "Конкурент" розповіла директорка Людмила Денисенко

Тварин та територію зоо підкидують доволі часто. Безвідповідальні господарі впевнені, що можна врятувати улюбленців чужими руками. Не всі, однак, переживають ніч під брамою зоопарку. А ті, хто вижив, потребують додаткової опіки, на яку у комунального підприємства просто немає ресурсів. 

Саме тому підкинуті 9 кошенят та троє цуценят терміново потребують дім. 

"З котиків руденький та чорно білий – хлопчики, всі інші дівчатка. Стерилізацію гарантуємо. Тільки хочемо надалі відстежувати долю малят. Цуценят у жодному разі не віддаємо на ланцюг", – каже Людмила Денисенко та пропонує нашим читачам обрати собі пухнастого друга.

Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)Шукають дім для підкинутих тварин Луцького зоопарку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів