Поділитись:

Жінка, затримана в Луцьку з мертвим немовлям у пакеті, має ще двох дітей (відео)

Субота, 17 жовтня 2020, 18:03
Жінка, затримана в Луцьку з мертвим немовлям у пакеті, має ще двох дітей (відео)

26-річна жінка, яку затримали з мертвим немовлям в пакеті, переконує, що дитя було мертвонароджене. Дівчина сама виховує ще двох дітей, допомагає їй в цьому батько, який про вагітність нічого не знав.

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс, – пише ІА "Волинські новини".

Як розповіла речниця головного Управління національної поліції Волині Ольга Бузулук, на гарячу лінію "102" зателефонувала жінка та повідомила, що знайшла мертве немовля. Коли ж слідчо-оперативна група приїхала на місце, вона поводилася дивно. 

«В неї була підозріла поведінка. І коли їхала з поліцейськими до відділку, вона зізналася, що це її дитина. Народила вона її вчора мертвою, але це визначить експертиза, куди направлений труп дитини. З жінкою працює слідство», – зазначила Ольга Бузулук.

Журналісти знайшли квартиру, в якій мешкала жінка разом з батьком та двома малолітніми синами 5 та 6 років.

Зі слів батька жінки, він навіть не підозрював, що вона вагітна. Він доглядав за дітьми, забирав їх із садочка та чекав, коли донька прийде з роботи. Працювала вона в одному із супермаркетів Луцька та жила без чоловіка.

Сусіди ж нічого не знають про жінку. Мовляв, раніше тут жили квартиранти, а вона приїхала нещодавно, лише пів року тому.

Нині слідство триває.

Нагадаємо: жінку затримали в порядку ст. 208 КПК і доправили в ізолятор тимчасового тримання. Відомості за цим фактом внесли до ЄРДР. Розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів). Покарання за цей злочин передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
10:15
04 квітня 2024
18 березня 2024
10 березня 2024
07 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024