Поділитись:

"Підпишись на "слуг" і отримай канабіс": Галкін українською мовою затролив опитування Зеленського (відео)

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 23:00

Російський комік Максим Галкін потролив президента України Володимира Зеленського через всенародне опитування на місцевих виборах 25 жовтня.

Артист записав відеоролик у стилі Зеленського і озвучив свій варіант запитань до українців. Нагадаємо, президент України озвучив вже три фінальні запитання анонсованого ним всенародного опитування.

Намагаючись говорити українською, Галкін "приміряв" на себе роль Зеленського і поставив українцям у своєму ролику 6 запитань.

У пародії “президент” нібито кілька разів виходить із кадру, щоб вжити “медичний канабіс” – у такий спосіб комік висміяв питання Зеленського про легалізацію в Україні цієї речовини для зменшення болю у тяжкохворих.

Список питань Галкіна-Зеленського за сюжетом пародії виглядає так:

  • Чи потрібно ставити в куток депутатів, які погано поводяться?
  • Чи потрібно скоротити все населення України до 300 депутатів?
  • Чи підтримуєш ти легалізацію медичного канабісу в Україні для тяжкохворих політиків?
  • У 1687 був опублікований перший закон Ньютона – закон всесвітнього тяжіння. Чи потрібно підняти на міжнародному рівні питання: або всі люди дотримуються цього закону, або ніхто?
  • П’яте питання: чи може президент влаштовувати такий референдум щотижня, чи тільки перед виборами?
  • Шосте питання: ти любиш реггі?

У кінці пародії Галкін у ролі Зеленського додав: 

“Підписуйтесь на всіх депутатів “Слуги народу” та отримуйте в подарунок медичний канабіс. За час правління, завдяки вашим переглядам моїх роликів, я отримав платинову кнопку YouTube. Це наша з вами спільна перемога!”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів