Поділитись:

У Луцьку поліція влаштувала вечірній рейд ресторанами (фото)

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 16:54

З початку цього тижня поліцейські у Луцьку склали на суб'єктів господарювання ресторанного типу 8 адміністративних протоколів за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про порушення правил щодо карантину людей.  

Співробітники Луцького відділу поліції з понеділка щовечора проводять профілактичні відпрацювання задля перевірки харчувальних та розважальних закладів на території Луцька, – повідомили в ГУ НП у Волинській області. 

«З моменту посилення карантинних заходів у Луцьку на суб'єктів господарювання ресторанного типу складено 8 адміністративних протоколів за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Станом на сьогодні робота всіх розважальних закладів припинена: заклади харчування, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, працюють виключно до 22 години», – зауважив Юрій Сидорук, заступник начальника Луцького відділу поліції. 

Правоохоронці й надалі здійснюватимуть контроль за дотриманням епідеміологічних обмежень в області. На всі повідомлення про порушення карантинних норм співробітники реагуватимуть у відповідності до законодавства. Нагадаємо,  що з початку введення в дію карантинних заходів на території області правоохоронці скали понад 1 тис. адміністративних матеріалів та розпочали 4 кримінальних провадження. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів