Поділитись:

Закрили кримінальне провадження у справі зараження медиків (ОНОВЛЕНО)

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 16:26

У справі квітневого зараження медиків Луцької клінічної лікарні закрили кримінальне провадження. 

Про це у коментарі журналістам розповіла речниця волинських поліцейських Ольга Бузулук

Журналістка Лариса Жаловага запитала, на якому етапі розслідування кримінального провадження у зв’язку з інфікуванням коронавірусом медиків Луцької клінічної лікарні квітневої давності. Нагадаємо, що ідеться "неналежне виконання своїх службових обов’язків у зв’язку із розповсюдженням інфекції службовими особами управлінь охорони здоров’я". 

У поліції прокоментували, що кримінальне провадження у вересні закрито у зв’язку з відсутністю ознак кримінального правопорушення, відповідно, після погодження з прокуратурою.

Нагадаємо, директорка Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич, яка на початку березня захворіла на коронавірус, з 16 березня перебувала на лікарняному. 23 березня вона звернулася в приймальне відділення лікарні,  і була госпіталізована з діагнозом "Пневмонія". Після отримання результатів ПЛР на COVID-19 була переведена на лікування у Волинську обласну інфекційну лікарню. На початку квітня коронавірус виявили у інших працівників Луцької клінічної лікарні. 

Нагадаємо, у п'ятницю, 16 жовтня Ларису Духневич призначили відповідальною за коронавірусний шпиталь при луцькому пологовому будинку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів