Поділитись:

Спасибі тобі, фейсбуче, за новини

Неділя, 18 жовтня 2020, 07:40

Як добре, що є фейсбук.

Господи, як же то є добре.

Плітки тут ширяться швидше, ніж у селі. Та ще й як колоритно: зі світлинами та скрінами якихось переписок. Інколи це дещо нагадує фотошоп, але то таке. Тож вам не сухі сільські новини з вуст в уста.

І ходити, як ото у селі, нікуди не треба. Встала зранку, заварила каву, зайшла у соцмережі і все про всіх знаєш. 21 століття, бляха!

Посварилася з сусідкою – у фейсбук тебе. Щоб знала, на кого рота відкривати.

Чоловік тебе зрадив – у фейсбук його коханку, щоб знала, хвойда,  на кого зазіхає.

Поставив машину перед входом у дитячий садок, – то хай тебе, автоандона, усі у Луцьку знають.

Якщо тебе на пішохідному переході не пропустило авто, його теж можна запостити. Недоважили у магазині, обважили, не так сказали, – то нехай такого продавця усі знають.

А ще тут можна не просто ділитися думками, а показувати, що ви купили, їсте, ще цікавіше - як їсте, чим миєте голову, запитати: чи вам ліпше з чубом, чи без. Ну, і всяке таке.

Коли тобі потрібні поради, ти завжди можеш запостити питання у якусь тематичну (ну, або не зовсім) спільноту. Це круто. Бо відповіді не змусять на себе чекати: одразу з’являються компетентні у всьому Наталки, Тані, інколи навіть Андрії (що, до речі, інколи дивує).

Коли не хочеш бачити людину, можна просто її прогорнути у стрічці. Це ж так чудово: не вітатися, не посміхатися, не відповідати, якщо не хочеш, як ото при зустрічі.

А можна, аби уникнути тої зустрічі, просто написати. Що б і голосу немилого навіть не чути.

Дякую тобі, фейсбуче: ноги цілі, взуття не ношене, голова начитана, нерви на місці, серце спокійне.

Усім доброго ранку. Що гарного начитали цієї неділі?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів