Поділитись:

На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)

Середа, 14 жовтня 2020, 16:45
На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)

З нагоди Дня Захисника України 14 окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого, яка перебуває на передовій, відвідав та нагородив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

Про це інформує пресслужба ОМБР.

Під час візиту у супроводі командира бригади, полковника Сергія Войченка, Олександр Сирський відвідав підрозділи бригади, на передовій поспілкувався з військовослужбовцями, командирами рот, взводів, відділень, бійцями, які несуть бойове чергування на лінії зіткнення.

Сирський привітав військовослужбовців зі святом та вручив відзнаки командувача Сухопутних військ ЗСУ «За особливу службу», грамоти та цінні подарунки.

На завершення зустрічі Олександр Сирський наголосив, що наша сила – в єдності та згуртованості, висловив упевненість у нашій спільній Перемозі.

На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)На фронті відзначили військових 14 ОМБР (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покровський привітав лучан з Покровою та Днем захисника України

Надрукувати
мітки:
коментарів