Поділитись:

Італія у волинському селі

Середа, 14 жовтня 2020, 07:40

Якби не заручини, у селі ніхто б не захворів. Побратися їм, бачте, кортіло.

Люди гомоніли. Сердилися. Комусь було далеко байдуже.

Подія сталася – заручилися, проте потягнувся шлейф захворювань на ковід.

Вилягло село. Тихо стало. У церкві нема кому співати, у магазинах продавчині ледве на ногах тримаються, але комусь же потрібно працювати, у школу потрібно повертатися вчителювати. А городина? Ще ж не все зібрано. Треба до зими готуватися.

Скрізь всі без масок.

Роботи у фельдшерки дуже багато. Нікого не направляє робити тест – то дорого, ніхто не приїде брати ПЛР в село, бо то – далеко.

Без смаку та запаху снують люди туди –сюди селом. Не чути гноївки. Дивно людям. Температура – терпимо. Люди у селі мають таки міцніший імунітет. Ковід – не чума. Ковід – у містах.  Всі будуть здорові.

Але от Україні за кілька діб +100 ніде не фіксованих випадків ковіду в одному із сіл на Волині. Лише в одному. І лише на Волині.

***

Судомні спроби стримати ковід провалені, довести маловірам, що вірус існує – потерпіли крах. У Харкові «чорна зона». У головах людей – дірки. Почекай, Італіє!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів