Поділитись:

Один заїхав на тротуар, другий – в інше авто: в Луцьку спіймали двох п’яних водіїв

Вівторок, 13 жовтня 2020, 16:01
Один заїхав на тротуар, другий – в інше авто: в Луцьку спіймали двох п’яних водіїв

фото ілюстративне 

У понеділок, 13 жовтня, близько 20:00 години патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян про те, що на вулиці Січовій водій автомобіля Mitsubishi Outlander в стані алкогольного сп’яніння рухається на тротуарі та пошкодив свій автомобіль.

Прибувши на місце події, інспектори виявили автомобіль, водій якого здійснив наїзд на перешкоду. Очевидці події повідомили патрульним, що винуватець дорожньо-транспортної пригоди намагався покинути місце події, однак вони його затримали до приїзду поліцейських, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

У 47-річного керманича виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 1,9 проміле. Водночас на вулиці Рівненській водій автомобіля Renault Laguna в стані алкогольного сп’яніння здійснив зіткнення з автомобілем Nissan Armada. Про це патрульним теж повідомили очевидці.

Інспектори, які прибули на місце події, виявили у 40-річного кермувальника Renault Laguna явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

На керманичів патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів