Поділитись:

"ФФУ нічого не зробила, щоб підтримати "Волинь", – Віталій Кварцяний

П'ятниця, 12 серпня 2016, 19:32
«ФФУ нічого не зробила, щоб підтримати »Волинь

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів про те, як клуб бореться за отримання права дозаявляти нових гравців.

Як повідомляє канал Футбол 1, лучани розрахувалися з усіма боргами і очікують від ФІФА зняття обмеження на проведення трансферів, – інформує Football.ua.

Позитивне рішення світового футбольного органу є вкрай важливим для "Волині", оскільки вже на старті сезону з різних причин її залишили чотири футболісти.

"Ми подали апеляцію, яку вже місяць розглядають. Клуб закрив всі борги, які були. Суми дуже серйозні, але поки що ці дядьки-тихоходи, які повільно думають, довго приймають рішення в Цюріху. Але візьмемо для початку Київ, де зовсім не розуміють ситуацію, що склалася. У ФФУ працюють 270 чоловік, але федерація нічого не зробила, щоб підтримати наш клуб", – заявив журналістам Кварцяний.

"Найгірше, що в юнацьку і молодіжну команди ми не можемо взяти футболістів навіть із аматорських колективів області. Ось це парадокс", – резюмував він.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кварцяний, який за сумісництвом обіймає ще й посаду президента ФК "Волинь", вже скаржився на бездіяльність керівного органу українського футболу в питанні зняття з луцького клубу трансферного бана.

Надрукувати
мітки:
коментарів