Поділитись:

У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)

П'ятниця, 09 жовтня 2020, 10:11
У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)

Відкриття новозбудованої амбулаторії, збудованої за кошти державного бюджету, відбулося 8 жовтня в с.Бірки Любешівського району. 

Про це повідомляє Волинська ОДА. 

«Це важливий день для села Бірки. Тепер ваша громада маю нову обладнану усім необхідним амбулаторію, де можна отримати швидку та якісну медичну допомогу на належному рівні. Дякую усім, хто долучився до цього будівельного процесу: хто будував, хто контролював, хто допомагав. Усім бажаю не хворіти і отримувати лише якісне медичне обслуговування, якщо цього потребуватимуть», – сказав у вітальному слові Анатолій Костик.

Споруджували медзаклад за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Тривало будівництво упродовж останнього року.

У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)У Бірках на Волині відкрили нову амбулаторію (фото)

Загальна кошторисна вартість – понад 5 млн грн. Слід зауважити, що долучився співфінансуванням і місцевий бюджет, виділивши на будівництво близько 400 тис. грн.

Працюватиме тут 2 сімейних лікаря, які обслуговуватимуть не лише с.Бірки, а й частину навколишніх сіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів