Поділитись:

За сімейними обставинами: директор Волинської обласної інфекційної лікарні звільнився (оновлено)

Середа, 07 жовтня 2020, 17:01
За сімейними обставинами: директор Волинської обласної інфекційної лікарні звільнився (оновлено)

Директор комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня» Руслан Морочковський написав заяву із проханням звільнити його із займаної посади за згодою сторін, у зв'язку із сімейними обставинами.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, – повідомляється на сайті Волинської облради.

Т.в.о. начальника управління охорони здоров`я ОДА, депутат обласної ради Людмила Тимощук зауважила, що для неї це неабияка несподіванка, адже вона днями відвідувала цей заклад та спілкувалась із головним лікарем особисто, втім про його наміри навіть не здогадувалась.

У коментарі ІА "Конкурент" вона додала, що заява на звільнення була написана 6 жовтня, Руслан Морочковський своє рішення не погоджував із управлінням охорони здоров`я ОДА. Особисто він не був присутнім на засіданні комісії.

Коментувати ситуацію журналістам "Конкурента" Руслан Морочковський відмовився.

Заступник начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності апарату обласної ради Альберт Гілітуха розповів, що володіє інформацією про те, що Руслан Морочковський продовжуватиме працювати у тому ж колективі і буде обіймати посаду завідувача інфекційним дорослим відділенням цього комунального підприємства.

Більшістю голосів депутати рекомендували голові обласної ради звільнити Руслана Морочковського з посади директора КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» Волинської обласної ради. 

До призначення керівника тимчасово виконувачем обов`язків директора цього медичного закладу рекомендовано призначити Галину Морочковську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині перерозподілять гроші для медзакладів

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
16 квітня 2024
30 березня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
15:50
05 березня 2024
15:02
10:13
12 лютого 2024
06 лютого 2024
29 січня 2024