Поділитись:

Вночі у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв (відео)

Середа, 07 жовтня 2020, 11:43

Цієї ночі луцькі патрульні виявили трьох водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області у фейсбуці.

Сьогодні вночі, патрулюючи на вулиці Мамсурова, поліцейські виявили автомобіль Skoda Octavia, у водія якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння. 21-річний водій пройшов на місці огляд на стан сп’яніння. Результат – 0,82 проміле, що у 4 рази перевищує допустиму норму.

Інший екіпаж отримав орієнтування про те, що на вулиці Гордіюк автомобіль ЗАЗ 1103 рухається з порушенням ПДР. Після зупинки автівки з водійського місця вибіг 30-річний кермувальник та почав утікати. Чоловіка затримали із застосуванням кайданків, у нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відео, на якому зафіксована автопригода, надали небайдужі громадяни.
Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 1,57 проміле, що майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

Окрім того, під час патрулювання на вулиці Потебні інспектори помітили автомобіль ЗАЗ Daewoo, водій якого, помітивши патрульних, почав пришвидшувати рух та маневрувати.

Після зупинки авто патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав позитивний результат – 1,81 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та адміністративні матеріали, відповідно до вчинених порушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів