Поділитись:

На волинянина напав чоловік з вогнегасником

Середа, 07 жовтня 2020, 11:32

У Володимир-Волинському зловмисник напав на чоловіка, наніс йому тілесні ушкодження та пограбував.

Про це інформує прокуратура Волинської області. 

Далі нападник розпилив на потерпілого вміст вогнегасника та вдарив його по голові. Після цього відібрав у чоловіка гроші та мобільний телефон. Сума завданих матеріальних збитків становила 4 тис. 500 грн.

Під час досудового розслідування з’ясували, що раніше судимий 21-річний чоловік причетний до вчинення ще двох кримінальних правопорушень.

Зокрема, слідчі вияснили, що знаряддя злочину правопорушник отримав, відкрито пограбувавши пост охорони у Володимирі-Волинському.

Нині також стало відомо, що опісля чоловік вчинив хуліганські дії щодо двох неповнолітніх – 15-річного та 14-річного хлопців. Порушник наніс підліткам тілесні ушкодження, проте ті до поліції та в лікарню не зверталися.

За фактами правопорушень відкрито три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів