Поділитись:

Спеціально для малюків: гарбузове меню в "Чорничному" кафе*

Середа, 07 жовтня 2020, 18:18
Спеціально для малюків: гарбузове меню в «Чорничному» кафе*

В Луцьку не так багато місць, де дійсно турбуються про малюків та спеціалізуються на обслуговуванні саме малечі. "Чорничне" кафе в РЦ “Промінь” – одне з них. Тут поруч є все, що може знадобитися для веселого проведення часу всієї сім’ї: смачна та безпечна їжа, розваги у ДК “Смугастий носоріг”, відеонагляд за зонами для ігор і завжди привітний персонал.

Окрім повного та різноманітного меню, в "Чорничному" кафе частенько з'являються спеціальні пропозиції, актуальні у визначений період. Як от, наприклад, гарбузове меню – ідеальне для осені. Шеф-кухар закладу готує гарбуз так смачно, що кожен малюк із задоволенням його їсть і отримує максимум корисних речовин, тому в "Чорничному" кафе радять користуватися моментом і активно споживати його саме зараз.

У складі гарбуза є величезна кількість вітамінів груп A, B, C, D, T та ін.

  • В ньому є велика кількість білка, магнію, заліза, калію.
  • Він допомагає виводити холестерин.
  • Посилює імунітет.
  • Сприяє покращенню обміну речовин.

Тому запрошуємо усіх в сімейне "Чорничне" кафе для малюків смакувати гарбузиком та розважатися в ДК “Смугастий носоріг”.

До речі, в "Чорничному" кафе частенько святкують дитячі дні народження, бо ж це ідеальне місце саме для такої події. Для того, щоб цей день був не лише приємним, а й вигідним, тут пропонують знижку -20 % абсолютно на весь чек за умови попереднього замовлення бенкету.

За деталями звертайтеся: 38 066 770 07 58.

РЦ “Промінь”, 2 поверх.

Надрукувати
мітки:
коментарів