Поділитись:

Які заборонені предмети намагаються пронести у приміщення судів на Волині

Середа, 07 жовтня 2020, 09:37
Які заборонені предмети намагаються пронести у приміщення судів на Волині

Невдовзі виповнюється перший рік з початку несення служби співробітниками територіального управління Служби судової охорони у волинських судах. Правила перепуску осіб до судових установ, які почали діяти, стали для відвідувачів новиною. Попри зауваження та прохання щодо предметів, не передбачених для пронесення до суду, спроби пронесення були, про що свідчить статистика.

Та, за відносно короткий період, громадяни усвідомлюють, що правила для всіх однакові і громадський обов'язок кожного відвідувача дотримуватись їх.и Статистика свідчить, що кількість спроб пронесення заборонених предметів у судові установи Волині щомісяця зменшується, – повідомили в пресслужбі управління. 

Які заборонені предмети намагаються пронести у приміщення судів на ВолиніЯкі заборонені предмети намагаються пронести у приміщення судів на ВолиніЯкі заборонені предмети намагаються пронести у приміщення судів на Волині

Протягом вересня цього року співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області шляхом контролю проходження допущення у судові установи відвідувачів попередили 6 спроб незаконного пронесення до 9 судів регіону заборонених предметів.

Найбільше серед таких предметів ножів та газових балончиків, зокрема 4 газові балончики, 1 ніж, 1 пристрій травматичної дії та набої до нього. Всі ці предмети були залишені в камерах схову та повернені власникам після закінчення судових засідань.

Керівний склад територіального управління Служби судової охорони у Волинській області постійно наголошує на ретельному контролі проходження допущених до судового засідання учасників процесу та відвідувачів.

"Задля надійного забезпечення захисту судових установ ми вимагаємо дотримання правил пропуску у всіх відвідувачів. За рік роботи Служби судової охорони у Волинських судах ми змусили відвідувачів змінити думку щодо правил перепуску до приміщень Феміди, прийняти й дотримуватись їх", – говорить  заступник начальника ТУ ССО у Волинській області, полковник Служби судової охорони  Сергій Шевчук.

Служба судової охорони наголошує на дотриманні правил поводження в судових установах й безпеку, згідно з якими заборонено проносити певні предмети до приміщень судів, перелік яких чітко визначений законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024