Поділитись:

До кінотеатру «Multiplex» «Промінь» приїде знімальна група історичного фільму «Фортеця Хаджибей»*

Вівторок, 06 жовтня 2020, 17:14
До кінотеатру «Multiplex» «Промінь» приїде знімальна група історичного фільму «Фортеця Хаджибей»*

Пригодницька історична драма Констянтина Коновалова "Фортеця Хаджибей" виходить в широкий український прокат 15 жовтня, але жителі міста Луцька зможуть оцінити стрічку вже наступного тижня.

Події фільму відбуваються у XVIII столітті в період російсько-турецької війни. Задунайські козаки виступали союзниками османів. Коли їм до рук потрапляє важлива військова інформація, отаман, козак Андрій, має передати її до Стамбулу – султану особисто. Для цього йому треба визволити з темниці батька своєї коханої – турецької красуні Фатіми. Молоді люди відважуються на ризиковану операцію.

8 жовтня о 19:00 в кіноконцертній залі кінотеатру "Multiplex "Промінь" відбудеться спеціальний показ та прес конференція безпосередньо зі знімальною групою, які представлять фільм широкому загалу. До міста завітають актори: Олександр Половець, який зіграв роль генерала Пантелея Морозова, та Катерина Шевченко, яка перевтілилася в Катрю. До них приєднаються режисер-постановник стрічки Констянтин Коновалов та генеральний продюсер Андрій Осіпов. Останній немалу частину життя провів саме в Луцьку, а наразі є чинним керівником легендарної Одеської кіностудії.

Після перегляду глядачі зможуть поспілкуватись із представниками знімальної групи, задавши їм запитання стосовно зйомок та подій, що відбуваються у фільмі.

На гучну прем'єру можуть завітати усі охочі. Квитки на спеціальний показ "Фортеці Хаджибей" надійдуть у продаж вже 5 жовтня. Їх можна буде придбати на касі кінотеатру, на офіційному сайті https://multiplex.ua/ua/cinema/lutsk/promin  чи в додатку "Multiplex".

Надрукувати
мітки:
коментарів