Поділитись:

8-річний хлопчик загубився у Луцьку і цілу ніч блукав вулицями

Понеділок, 05 жовтня 2020, 14:23
8-річний хлопчик загубився у Луцьку і цілу ніч блукав вулицями

Дитину виявили працівники управління карного розшуку вранці 5 жовтня у центрі Луцька.

Хлопець розказав, що проживає в Зміїнці, а його забрав до себе батько, який з ним, його мамою та двома сестрами разом не проживає. Однак ввечері 4 жовтня батько відійшов, і школяр загубився. Цілу ніч блукав він вулицями Луцька, поки вранці його не знайшли поліцейські, – інформує поліція Волині. 

Через пів години правоохоронці встановили особи батька та матері хлопця, ще через певний час жінка приїхала в управління поліції і забрала сина. На той момент його нагодували, відігріли та провели з ним виховну розмову. З’ясувалося, що школяр хоче стати поліцейським, однак його батько має інші плани на сина та навчає його поганим справам, як-от, крадіжкам.

"Ми віримо, що в житті бувають знакові зустрічі: таким має стати і сьогоднішнє знайомство Данила з працівниками карного розшуку. З батьком ми обов’язково також поспілкуємось та притягнемо його до адміністративної відповідальності за неналежне виховання. Хлопцеві ж та його рідним зичимо сили та мужності втілити свої мрії в реальність", – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів