Поділитись:

За шість днів понад $100 тисяч: як заробляють на мінімалістичних іконках для iPhone

Понеділок, 05 жовтня 2020, 04:10
За шість днів понад $100 тисяч: як заробляють на мінімалістичних іконках для iPhone

Дизайнер опублікував у Twitter свою колекцію мінімалістичних іконок додатків для iPhone. Зображення значків настільки сподобалися користувачам, що вони почали купувати колекцію, і так за 6 днів дизайнер заробив 101 тисячу доларів.

Про це дизайнер, відомий як Траф, написав у своєму блозі, повідомляє Громадське.

Він розповів, що став успішним, бо «створив правильний контент у правильний час» і йому допомогу технологічний оглядач у YouTube Марк Браунлі.

Траф помітив, що люди активно викладали скріншоти своїх нещодавно налаштованих домашніх екранів iPhone із кольоровими іконками та віджетами. У користувачів Android і раніше була така можливість, але Apple до останнього оновлення не дозволяла змінювати значки додатків.

Траф не гаяв часу й теж поділився власними мінімалістичними іконками. Колекція сподобалася тисячам користувачам.

За шість днів понад $100 тисяч: як заробляють на мінімалістичних іконках для iPhone

За шість днів після публікацію твіту набір за 28 доларів придбали понад 3 тисячі людей. Таким чином дизайнер зміг заробити понад 101 тисячу доларів. Траф розповів, що його смартфон постійно вібрував через нові замовлення, тож йому довелося вимкнути сповіщення.

Продажі особливо зросли після того, як оглядач на YouTube Марк Браунлі, який має понад 12 мільйонів підписників, розповів про значки.

Наразі з'явилися ще два кольори іконок: червоно-чорний та червоно-білий.

Дизайнер також розповів, що до такого заробітку прагнув уже сім років – саме стільки він уже створює різні колекції іконок додатків. Перший набір він продавав за 99 центів.

Тож Траф радить усім, хто сподівається повторити його успіх, багато працювати та сліпо не наслідувати тенденції.

«Якби я робив це (значки – ред.) лише заради заробляння грошей, я впевнений, що це не спрацювало б. Продовжуйте робити те, що вам подобається, діліться цим зі світом, а все інше нехай робить інтернет», – написав дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів