Поділитись:

Смертельна ДТП за участю Романа Бузулука: чоловік загиблої розповів подробиці

Субота, 03 жовтня 2020, 22:20

Ввечері у неділю, 27 вересня на перехресті вулиць Гнідавська і Потебні у Луцьку трапилася аварія, внаслідок якої загинула 47-річна жінка.

Журналісти Волинь infa поспілкувались із чоловіком загиблої жінки.

Олег Макара – чоловік загиблої дружини у смертельній ДТП у Луцьку, яка днями трапилась на перехресті вулиць Потебні та Гнідавська.

Чоловік і досі не може прийти до тями від того злощасного вечора, каже що дружину йому ніхто не поверне і він хоче лиш одного – аби винуватець смертельної ДТП поніс заслужене покарання.

Чоловік загиблої розповідає, що на перехресті зупинився, аби надати перевагу в русі, переконався, що автомобілів немає і почав поворот. У той час на великій швидкості вилетів Infiniti, який врізався в його автомобіль.

«Коли я вже майже завершував поворот то побачив світло фар і удар, машину почало крутити, спрацювали всі подушки безпеки. Удар був такої сили, що в дверях зрізало замки і дружина вилетіла. Я відразу підбіг до дружини, ще поряд прибігли люди від «Наталки» (ред..нічний клуб) підходжу до тієї машини і кажу: «Що ж ти наробив?», а він мені відповідає: «А хто ти такий? Ти знаєш хто я такий…», – розповідає чоловік.

Олег каже, що після цього з машини вийшла молода дівчина, ймовірно його дружина, сиділа на бровці та трималася за голову, однак потім її десь не стало.

«Люди почали до нього бігти і ледь не вчинили самосуд. Швидка їхала довго, коли приїхали то відразу сказали, що травми з життям вже не сумісні», – не стримує сліз чоловік.

Олег залишився на місці ДТП, каже, що тут працювало п’ять екіпажів поліції і Романа Бузулука відразу ж забрали…

«Зі мною була ще пасажирка, яка сиділа з лівої сторони ззаду, а посередині було дитяче крісло, яким від сили удару їй поламало таз. Ви розумієте, що удар був такої сили, що зрізало замки в дверях, поріг авто пішов всередину…»

Чоловікові незрозуміло, чому винуватця ДТП освідували тільки під ранок і де він увесь цей час був коли його відразу забрала поліція.

Олег боїться, що цю справу «замнуть», адже вже на самому початку слідства запитань більше ніж відповідей.

«Читаю там в Інтернеті, той чоловік розповідає, що швидкості не перевищував, але Ви мене вибачте, як на швидкості 60 кілометрів можна вм’яти задні двері, заднього порога авто, стійка вся пішла всередину і двері відкрилися. Гальмівного шляху в його авто не було він в’їхав мене на всій швидкості», – згадує чоловік.

Зі слів потерпілого, вчора авто винуватця ДТП вже повернули власнику, то чи варто надіятись на чесне розслідування з боку правоохоронних органів?

Нагадаємо, ввечері у неділю, 27 вересня на перехресті вулиць Гнідавська і Потебні у Луцьку трапилася аварія, внаслідок якої загинула 47-річна жінка.  Близько 22:30 зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat та Infiniti QX 50. Чоловік речниці волинських поліціянтів Роман Бузулук був за кермом останнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів