Поділитись:

У Горохові продавали пальне без ліцензій

П'ятниця, 02 жовтня 2020, 11:32

Волинські податківці виявили факти реалізації та зберігання пального без ліцензій.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Волинській області.

1 жовтня 2020 року під час перевірок працівники управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області встановили факти реалізації та зберігання пального без відповідних ліцензій у Горохові.

Так, на території підприємства в Горохові декілька підприємців продавали та зберігали пальне без придбання відповідних ліцензій. 

Під час проведення контрольно-перевірочних заходів вилучено з обігу понад 2500 літрів пального на суму понад 50 тис. гривень. Очікувана фінансова санкція за дані порушення 2 млн. гривень.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання пального та фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю пальним, алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДПС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів