Поділитись:

Фронтеру транслюватимуть на UA:Волинь

Четвер, 01 жовтня 2020, 17:45

2-4 жовтня у Луцьку відбудеться міжнародний літературний фестиваль «Фронтера».

Це  один з небагатьох заходів подібного масштабу, який відбудеться в офлайн-форматі з дотриманням усіх рекомендацій МОЗ.

На фестиваль приїдуть письменники з Польщі та України, зокрема: Юрій Андрухович, Яцек Денель, Мірослав Влеклий, Остап Сливинський, Андрій Любка, Ганна Улюра, Софія Андрухович та інші відомі літератори. Заплановані також прямі увімкнення митців з Білорусі та Чехії, віршопаті, презентації, обговорення та фест-party з гуртом Tik.

У програмі – 16 заходів на трьох локаціях. Найцікавіші події транслюватимуть наживо на ютуб-каналі генерального інформаційного партнера фестивалю – Волинської філії Суспільного. 

Цьогоріч організатори та учасники будуть гостями радіопроєктів «Вечірня аудієнція» та «Радіодень» UA: Українське радіо Луцьк. Анонси фестивальних активностей звучатимуть у «Ранковому навігаторі». Літературознавці зможуть виграти цікаві призи від «Фронтери» у радіовікторині «Пан або пропав». Команда Суспільного Волині підготує телеверсію літературних виступів. Перебіг фестивалю висвітлюватимуть і на цифрових платформах мовника.

Вхід на фестиваль вільний, однак за попередньою реєстрацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів