Поділитись:

У Луцьку від коронавірусу померла вчителька. ДЕТАЛІ

Середа, 30 вересня 2020, 12:29
У Луцьку від коронавірусу померла вчителька. ДЕТАЛІ

У соцмережах повідомили про смерть від коронавірусу вчительки луцької школи №12. 

Відповідний допис з'явився на фейсбук-сторінці громадської організації "Розвиток мікрорайонів міста" у середу, 30 вересня. 

"Члени громадської організації "Розвиток Мікрорайонів Міста" з глибоким сумом сприйняли скорботну звістку про раптову передчасну смерть вчителя з великої літери, люблячої мами та бабусі, чудової подруги та хорошої людини. Вона до останнього боролася із COVID 19, та хвороба виявилась сильнішою.

Висока професійна майстерність, її життєва мудрість, організаторський талант назавжди лишаться у вдячній пам’яті учнів та колег. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійної та колегам із КЗ ЗОШ I-III ступеня №12", – ідеться в дописі.

Аби підтвердити чи спростувати цю інформацію, наші журналісти зверталися у школу. Там відмовилися говорити про ситуацію. Схожим був коментар очільниці міського управління освіти Зіновії Лещенко. Чиновниця зауважила лише, що їх колега і справді померла. Однак, про діагноз учительки, каже, їй невідомо. Знає тільки, що жінка страждала на гіпертонію. 

В управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації нам розповіли, що 29 вересня померла 60-річна мешканка м.Луцьк. Жінка захворіла 12 вересня, за медичною допомогою звернулась через три дні. 18 вересня її шпиталізували в обласну інфекційну лікарню.

29 вересня у тяжкому стані жінка була переведена в обласну лікарню на лікування. Цього ж дня, на жаль, померла від двобічної позагоспітальної пневмонії. Мала тяжкий перебіг коронавірусної хвороби та супутні захворювання. 

Батьки учнів пишуть скорботні коментарі та згадують вчительку теплими словами. ІА "Конкурент" також висловлює співчуття рідним і близьким померлої. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів