Поділитись:

"Струм" – універсальні стабілізатори напруги*

Середа, 30 вересня 2020, 12:05
«Струм» – універсальні стабілізатори напруги*

Нестабільність напруги змушує використовувати спеціальні стабілізатори, що сприяють збереженню якості роботи того чи іншого обладнання. Кращим рішенням можуть стати стабілізатори напруги "Струм", що працюють з потужністю не більше 3000 Вт. Вони стають гарантом безпечної експлуатації пристроїв і техніки, гарантуючи ідеальний показник 220 В.

Дане обладнання сприяє детальної індикації і гарантує захист від програвав, перевантажень і тривалих негативних впливів напруги. Також гарантується оптимальний рівень вихідної потужності і вхідного напруги. Багато користувачів також відзначають спрощене управління з використанням декількох кнопок.

Додатковий функціонал стабілізаторів

Можливості та характеристики відрізняються в залежності від моделей. Але найчастіше стабілізатора Струм гарантують:

  • захист на рівні «транзиту» 255 В;
  • захист від короткого замикання;
  • час реакції і вимірювання 20 мс;
  • низький рівень шумів;
  • теплової контроль;
  • захист від короткого замикання.

Пристрої чудово адаптовані до цілодобової роботи. Сьогодні в Україні багато пропозицій від компанії Струм вважаються лідерами ринку і продаються за адекватними цінами з гарантією від виробника. Вони з легкістю кріпляться на стіні або встановлюються де-небудь на полицях для зручності роботи з ним і обслуговування.

Різновиди стабілізаторів

  1. Релейні. Мають широкий діапазон напруги на вході і відрізняються невеликими габаритами. Відмінно витримують температурні перепади, які не видають неприємний шум при роботі.
  2. Сімісторні. Реле в таких стабілізаторах не використовується, адже тут є сімістори. Пристрої моментально реагують на зміни напруги і працюють без зайвого шуму.

У кожній з категорій є великий асортимент моделей, спрямованих на задоволення найрізноманітніших вимог і умов.

Відмінні риси обладнання

Більшість виробів виконані в міцному металевому корпусі з захистом від пилу, вологи і бруду. Цифрове табло одночасно є індикатором, дозволяючи оцінити параметри напруги на вході і виході.

Кращі пропозиції формуються в магазині «220volt», де є величезний асортимент стабілізаторів напруги Струм. Допомога у виборі і подальшої купівлі нададуть менеджери, попередньо вислухавши вимоги кожного покупця.

Надрукувати
мітки:
коментарів