Поділитись:

Люди розслабилися, а до гуртків повернулися діти: як на Волині пояснюють ріст ковідної статистики

Вівторок, 29 вересня 2020, 10:12
Люди розслабилися, а до гуртків повернулися діти: як на Волині пояснюють ріст ковідної статистики

За минулий тиждень кількість хворих на COVID-19 збільшилася на 44% проти попереднього, приріст якого становив 24%. Про це повідомляє Волинська облдержадміністрація з посиланням на головного державного санітарного лікаря у Волинській області Наталію Янко. На засіданні під керівництвом голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, обговорили епідемічну ситуацію у області та затвердили нове епідеміологічне зонування, яке діє з 28 вересня 2020 року.

«За минулий тиждень кількість нових випадків захворювання становить 839 проти попередніх - 583-ох. Це можна пояснити тим, що до організованих колективів повернулися діти, відбувалися масові заходи, а також люди перестали дотримуватися карантинних вимог у громадських місцях. Таким чином, ми спостерігаємо приріст нових інфікованих», - вважає Наталія Янко.

В облдержадміністрації нагадують, що загальна кількість захворілих у області від початку пандемії становить 8 тис. осіб, з них 5 тис. осіб одужало. Понад 11% інфікованих це медичні працівники.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів