Поділитись:

Загинуло 25 людей: у ДБР розслідують авіакатастрофу на Харківщині

Субота, 26 вересня 2020, 09:35
Загинуло 25 людей: у ДБР розслідують авіакатастрофу на Харківщині

У Державному бюро розслідувань порушили справу через авіакатастрофу військового літака Ан-26.

Про це інформує пресслужба ДБР станом на ранок 26 вересня. 

«Слідчі ДБР розпочали досудове розслідування у звʼязку з падінням військового літака Ан-26 Повітряних Сил ЗСУ на Харківщині за фактом порушення правил польотів та підготовки до них, що спричинило катастрофу та тяжкі наслідки (ст. 416 КК України)», – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці також зазначили, що на місце події вже виїхало керівництво відомства. Наразі шукають свідків авіакатастрофи. Потребують, зокрема, фото та відео катастрофи.

«Просимо осіб, які мають фото, відео із відеореєстраторів та мобільних телефонів із місця авіакатастрофи, надсилати свої контактні дані, а саме ПІБ та номер телефону за телефоном ДБР: +380500802227», – заявили у відомстві.

Нагадаємо, ввечері у п'ятницю, 25 вересня поблизу військового аеропорту Чугуєва Харківської області впав літак Ан-26 Повітряних сил ЗСУ. Літак розбився при посадці.  За даними Офісу генпрокурора України, у літаку перебувало 27 людей. Більша частина екіпажу – курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. 25 людей загинули. 

Український уряд створив комісію із розслідування катастрофи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів