Поділитись:

ТОП мікрохвильовок до 2 000 гривень*

Четвер, 24 вересня 2020, 21:45
ТОП мікрохвильовок до 2 000 гривень*

Багато хто погодиться, що мікрохвильова піч полегшує розігрівання їжі. Особливо, коли ви прийшли з роботи і немає ніякого бажання і сил розігрівати вечерю на сковороді. Адже набагато простіше покласти все в мікрохвильовку, включити 2-хвилинний таймер і насолодитися улюбленою їжею без зайвих зусиль. Якщо ви хочете купити мікрохвильову піч з базовим набором функцій, пропонуємо вашій увазі підбірку моделей до 2 000 гривень від stylus.ua. А якщо вам потрібна мікрохвильова піч з наявністю додаткових функцій і технологій, асортимент можна подивитися в інтернет-магазині stylus.ua/mikrovolnovye-pechi/.

Grunhelm 20MX68-LB

Мікрохвильова піч бренду Grunhelm виконана в елегантному чорному кольорі, вона стане прекрасним доповненням інтер'єру кухні в темних відтінках. Потужність моделі становить 800 Вт, об'єм камери - 20 літрів. Всередині емальоване покриття, яке можна легко і швидко очистити від забруднень. Серед базових функцій:

  • звуковий сигнал закінчення приготування;
  • функція розморожування;
  • шість рівнів потужності.

Для гнучкого налаштування параметрів готування передбачений 30-хвилинний таймер і шість варіантів регулювання потужності. Grunhelm 20MX68-LB - не тільки недорога, але ще і стильна мікрохвильова піч для вашої кухні.

Hansa AMG20E70GVH

Кухонна техніка Hansa відрізняється надійністю і високою якістю, і мікрохвильовки бренду не є винятком. Модель працює на потужності 700 Вт, має дев'ять рівнів регулювання і 30-хвилинний таймер. Незважаючи на невисоку вартість, в пристрої реалізований кварцовий гриль потужністю 900 Вт. Як відзначають виробники, час готування з таким грилем менше, ніж з традиційним. Hansa AMG20E70GVH пропонує користувачеві дев'ять автоматичних програм готування, які роблять приготування їжі швидким і зручним. Досить вибрати вагу, тип страви або кількість порцій, і мікрохвильова піч автоматично налаштує необхідні параметри. Цікаві фішки моделі:

  • розморожування за часом;
  • розморожування за вагою;
  • блокування від дітей.

А для зручності користувача передбачено дисплей, на якому відображається час.

Candy CMG 2071M

Мікрохвильовка з механічним управлінням підходить для швидкого розморожування і підігріву готових страв. Завдяки біокерамічному покриттю камери можна не переживати щодо можливих пошкоджень і подряпин, адже біокераміка в десять разів міцніше нержавіючої сталі. Покриття міцне і гладке, на ньому майже не залишається нагару. До того ж для біокераміки характерна низька теплопровідність, що скорочує час готування і зменшує електроенергію.

У розпорядженні користувача три режими готування:

  • гриль;
  • мікрохвилі;
  • гриль + мікрохвилі.

В останньому випадку потужність мікрохвильовки і гриля підсумовується, відповідно, буде підвищена навантаження на мережу.

Beko MOC20100S

Класична мікрохвильова піч, виконана в сріблястому кольорі, добре вписується в інтер'єр кухні. У моделі Beko MOC20100S є зручний таймер, режими авторозігріва і прискореного розморожування, звуковий сигнал закінчення роботи. Всередині камери стійке до подряпин і пошкоджень емальоване покриття. Споживана потужність мікрохвильовки - 1 200 Вт, обсяг камери становить 20 літрів. Передбачено п'ять рівнів регулювання потужності. Для зручності всередині мікрохвильової печі Beko MOC20100S встановлений повноповоротний стіл, який забезпечує рівномірний прогрів їжі високочастотним полем.

Вибирайте вподобану мікрохвильовку і купуйте на сайті stylus.ua.

Надрукувати
мітки:
коментарів