Поділитись:

Підібрав пасажира на зупинці і позбувся портмоне: на Волині обікрали водія

Середа, 23 вересня 2020, 13:03

Зловмисник, скориставшись можливістю, вкрав портмоне в автомобілі чоловіка, який підвозив його додому.  

У понеділок, 21 вересня, до поліції звернувся 25-річний житель Любомльського району. Чоловік повідомив, що з його автомобіля викрали портмоне з грошовими коштами, банківською картою та документами. Сталося це ще 15 вересня, коли він підібрав на зупинці громадського транспорту незнайому особу та вирішив підвезти її. Проте до поліції громадянин вирішив звернутися лише після того, як з його картки зняли гроші, – інформує поліція Волині. 

Працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничним офіцером поліції та групою реагування патрульної поліції оперативно розшукали зухвалого крадія. Чоловіка зафіксували камери відеоспостереження під час зняття готівки з банківської карти, також зловмисника впізнав потерпілий. Ним виявився 44-річний чоловік, який вчиняв в минулому схожі злочини.

За фактом злодіянь слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення офіційних документів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів