Поділитись:

У "Приватбанку" спростовують обвинувачення Генпрокуратури

Понеділок, 08 серпня 2016, 18:02

Північно-Західне регіональне управління "ПриватБанку" повідомляє про чергову інформаційну атаку, яка була ініційована для розхитування стабільної ситуації на банківському ринку.

За останні декілька днів в українському інформаційному просторі почали з'являтися ніби-то сенсаційні новини про розпочате ГПУ провадження проти посадових осіб "ПриватБанку", – інформує прес-служба банку.

Стосовно цього банк та Національній банк України вже надав коментарі у найбільші ЗМІ, які поширили "новину" на власних шпальтах та інтернет-сайтах. Масштаб поширення цієї псевдо-сенсації виявився досить великим, що наводить на думку про те, що ця інформаційна хвиля була кимось щедро профінансована.

"Служба безпеки банку вже не вперше за останній час розпочала власне розслідування для з'ясування замовників даного інформаційного вкидання. За останній рік ПриватБанк вже неодноразово піддавався аналогічним фейк-атакам, найбільшою з яких була інформаційна хвиля стосовно можливої націоналізації ПриватБанку. Однак, щоразу, псевдо-експерти зазнавали нищівної поразки у своїх прогнозах та баченнях майбутнього як ПриватБанку, так і всієї фінансової системи України.

ПриватБанк ще раз просить своїх клієнтів, партнерів та всіх громадян не вірити в фейкові новини, які запускаються певними особами та структурами, в першу чергу, задля розхитування вже досить стабільної ситуації на всьому банківському ринку України", – сказано у повідомленні прес-служби банку.

Надрукувати
мітки:
коментарів