Поділитись:

Волиняни сплатили понад 200 мільйонів гривень військового збору

Понеділок, 21 вересня 2020, 09:01
Волиняни сплатили понад 200 мільйонів гривень військового збору

Протягом січня-серпня 2020 року з легальних доходів волинян сплачено 208,6 мільйона гривень військового збору.

Сума, сплачена волинянами на потреби армії, на 3,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік, – повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

«Стан безпеки нашої країни значною мірою залежить від податкової дисципліни бізнесу та громадян. Сплачений із офіційних доходів військовий збір – це посильний фінансовий внесок кожного у власну безпеку та захист країни в цілому. Сьогодні, як ніколи, для свідомого громадянина дбати про належне забезпечення національного війська означає чесно сплачувати податки», – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців зазначила, що навіть в умовах коронакризи більшість представників бізнесу залишаються відповідальними платниками податків.

«Несприятлива економічна ситуація – це завжди випробування на міцність для бізнесу та держави. Не лише внутрішні виклики, а й агресія ззовні вимагають від кожного з нас зразкової податкової дисципліни. Щиро дякуємо волинському підприємництву за відповідальність та сумління у сплаті податків», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів