Поділитись:

Лучани просять пустити маршрутку на Чорновола

Понеділок, 08 серпня 2016, 17:05
Лучани просять пустити маршрутку на Чорновола

У Луцьку просять організувати рух маршрутних таксі вулицею В'ячеслава Чорновола.

Відповідну петицію зареєстрував 8 серпня Віталій Смусь.

Лучанин запенив, що необхідність руху маршрутних таксі на Чорновола викликане інтенсивною забудовою 55-го мікрорайону, постійним збільшенням кількості жителів мікрорайону та потребою його сполучення з іншими мікрорайонами Луцька.

"За останній час вул. Чорновола, Гончара, Іващенка здано в експлуатацію кілька новобудов, інші ще перебувають на стадії будівництва. У мікрорайоні функціонують міська дитяча поліклініка, готель, магазини, салони, розважальні заклади. Також збудовано новий дитячий садочок № 40, інтенсивно будується нова школа №27. Кількість жителів постійно зростає. Тому вже сьогодні існує гостра необхідність доїзду громадян як до 55-го мікрорайону, так і в інші мікрорайони Луцька (33, 40 -й квартали, центральна частина міста, тощо)", – написав Віталій Смусь.

Зі слів лучанина, найближча зупинка маршрутних таксі розташована на вул. Карпенка-Карого, однак цією вулицею курсує тільки маршрутне таксі № 23 і то не стабільно, а це створює суттєві незручності жителям 55-го мікрорайону.

Щоб петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 13 днів.

Надрукувати
мітки:
коментарів