Поділитись:

Як Pokemon Go: у луцькій бібліотеці вчаться робити віртуальні ігри з книжок (фото)

П'ятниця, 18 вересня 2020, 17:47
Як Pokemon Go: у луцькій бібліотеці вчаться робити віртуальні ігри з книжок (фото)

Відвідувачі "юнацької бібліотеки" у Луцьку будуть робити ігри за мотивами прочитаних книжок. 

Новий проект стартував у книгозбірні у п'ятницю, 18 вересня. Для працівників, студентів ЛНТУ, учнів школи №17, ліцеїстів військового ліцею та патрульних поліцейських провели вступну лекцію-навчання про гейміфікацію. 

Польський інноватор Марчін Скрабка через відеозв'язок розповідав про те, наскільки сильно гра інтегрована у життя сучасної людини. За його словами, покоління Y та Z потребує нових підходів до навчання і заохочення. Таким чином віртуальні ігри можуть стати цілком реальним приводом прочитати книжку. 

Волинська обласна бібліотека для юнацтва стверджує, що цей проект є доволі популярним у Польщі, але унікальним для України. Упродовж чотирьох лекцій відвідувачі зможуть спроектувати міні-гру на основі своїх улюблених книжок. Пізніше, кажуть у бібліотеці, цей досвід можна буде повторити для інших відвідувачів. 

Напередодні обласна бібліотека для юнацтва перемогла у конкурсі інфраструктурних грантів від ЄС за програмою "House of Europe". Сума виграних коштів складає 254 796 гривень. За ці гроші книгозбірня придбала необхідне обладнання та доступ до програмного забезпечення "ActionTrack". 

У результаті анонсують активізацію читачів бібліотеки та появу на Волині нових десятка нових ігор на кшталт Pokemon Go. 

Як Pokemon Go: у луцькій бібліотеці вчаться робити віртуальні ігри з книжок (фото)Як Pokemon Go: у луцькій бібліотеці вчаться робити віртуальні ігри з книжок (фото)Як Pokemon Go: у луцькій бібліотеці вчаться робити віртуальні ігри з книжок (фото)Як Pokemon Go: у луцькій бібліотеці вчаться робити віртуальні ігри з книжок (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів