Поділитись:

МАУ анонсувала нові рейси з жовтня

Четвер, 17 вересня 2020, 17:11
МАУ анонсувала нові рейси з жовтня

Міжнародні авіалінії України з 1 жовтня, після припинення обмежень для іноземців, пропонує своїм пасажирам нові стикування і рейси.

Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Зокрема запускаються такі нові міжнародні рейси:

  • Київ - Брюссель - Київ,
  • Київ - Дюссельдорф - Київ,
  • Київ - Лондон - Київ,
  • Київ - Прага - Київ,
  • Київ - Баку - Київ.

Також МАУ нагадує, що пасажири, які купуватимуть квитки з 16 вересня включно, зможуть безкоштовно неодноразово змінювати дату вильоту впродовж строку дії авіаквитка.

Крім того, "МАУ" пропонує стикувальні рейси через Київ з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги до Дубая, Каїра, Баку, Єревана, Стамбула, Тель-Авіва.

З Дубая, Каїра, Баку, Єревана через Київ – до Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва, Стамбула.

З Тель-Авіва та Стамбула через Київ – до Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Амстердама, Дубая, Єревана, Баку.

Окрім цього, авіакомпанія пропонує варіанти стикувань через Київ власними або партнерськими рейсами в Україні. Зокрема, з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва та Стамбула пропонуються рейси через Київ до Харкова, Львова, Херсона, Одеси, Дніпра, з Дубая, Каїра, Баку, Єревана – через Київ до Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів