Поділитись:

Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали "закладчика" (фото)

Вівторок, 15 вересня 2020, 19:25
Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали

23-річного лучанина затримали сьогодні «на гарячому» працівники управління боротьби з наркозлочинністю: він саме отримав посилку з наркотиками в одному з поштових відділень обласного центру. Також встановлено, що зловмисник організовував закладання наркотиків на території міста і забезпечував функціонування телеграм-каналу, через який розповсюджувались заборонені речовини.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Під час обшуку, проведеного в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального Кодексу України, поліцейські на місці події виявили та вилучили 400 грамів амфетаміну, 300 грамів канабісу, банківські картки, мобільний телефон. В автомобілі також було дві електронні ваги, засіб для подрібнення канабісу, згорток з канабісом вагою близько 5 грамів.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам, поліцейські встановили, що зловмисник забезпечував функціонування одного з телеграм-каналів, виконуючи роль закладчика мастеркладів на території Луцька.

Також правоохоронці встановили місцезнаходження так званого «складу» наркотичних засобів та психотропних речовин фігуранта, в якому виявлено та вилучено таблетки MDMA, альфа «PVP», амфетамін, три пакети з шишками вагою близько 20 грамів, електронні ваги та мірні ложки, 500 прозорих zip-пакетів, 100 zip-пакетів з маркуванням телеграм-каналу тощо.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Після проведення експертизи вилученого вирішуватиметься питання про оголошення підозри за ч. 2, 3 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу.

Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали Отримав наркотики поштою: у Луцьку пов'язали

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів