Поділитись:

У Франції - рекордна кількість важкохворих на COVID-19 з початку пандемії

Понеділок, 14 вересня 2020, 02:37
У Франції - рекордна кількість важкохворих на COVID-19 з початку пандемії

У Франції значно збільшилась кількість важкохворих коронавірусом. Значне збільшення захворюваності серед молоді.

Про це пише "Суспільне".

У Франції також збільшується кількість людей, які потрапляють у лікарні, зокрема у реанімації. Лікарі закликають людей уникати приватних вечірок на тлі нового спалаху.

За останніми даними, 2432 інфіковані людини відправили у лікарні, на 75 більше, ніж у п’ятницю. З них 417 – у реанімацію, що на 28 більше.

Ще 17 людей померли від вірусу. Франція зафіксувала понад 30 тисяч смертей з початку пандемії. Це сьомий показник смертності у світі.

Показники зараження зросли у всіх вікових груп з червня, проте чиновники кажуть про особливо значне збільшення хворих серед молодих людей.

Прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс заявив, що нові обмеження не будуть введені, оскільки метою Франції є "уникнути загального карантину" та досягти успіху в житті з вірусом за допомогою соціального дистанціювання, носіння масок та нарощених тестів.

Кастекс заявив, що його уряд запровадить прискорене тестування на COVID-19 для першочергових випадків та надасть місцевим органам влади можливість скоротити години роботи на деяких підприємствах.

У Франції спостерігається "явне погіршення" поширення COVID-19, коронавірус "не знизив інтенсивності" і "все ще буде з нами протягом декількох місяців", сказав Кастекс під час телезвернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів