Поділитись:

Послання з минулого: американка отримала листівку, відправлену 100 років тому

Субота, 12 вересня 2020, 02:54
Послання з минулого: американка отримала листівку, відправлену 100 років тому

Американка Бріттані Кіч з міста Белдінг, штат Мічиган, отримала листівку з минулого – її відправили ще в 1920 році.

Про це повідомляє телевізійна станція FOX 17, передає Громадське.

Листівку знайшли у вівторок, вона просто лежала в поштовій скриньці разом з рештою кореспонденції. Послання датоване 29 жовтня, його відправниця хотіла привітати двоюрідних братів з прийдешнім Хелловіном.

На самій листівці зображена відьма з кішкою, гусаком і совою. У підписі йдеться: «Вітаю з Хелловін. Ким би ви віддали перевагу опинитися? Гусаком або гарбузовою головою?».

На зворотному боці залишений такий же багатозначний меседж: «Дорогі кузени, сподіваюся, у вас все добре. У нас все відмінно, але у мами біда з колінами. Тут жахливо холодно. Я щойно закінчила займатися історією і вже скоро піду спати. Папа голиться, а мама диктує вашу адресу. Мені доведеться закритися на ніч. Сподіваюся, у бабусі з дідусем все гаразд. Не забудьте написати нам – Рой ще не підлатав штани. Флоссі Берджесс».

Що буде з листом?

Хоча листівку і доставили за адресою, Кіч не знає, кому адресований лист  мабуть, його повинні були отримати попередні мешканці. Жінка намагалася їх знайти, але поки безрезультатно. Швидше за все, вона віддасть знахідку в місцевий історичний музей, щоб усі знали, що 20 жовтня 1920 року якійсь Флоссі Берджесс було холодно.

Згодом вона написала у Facebook, що спілкувалася з журналістами The New York Times, і їй вдалося знайти члена родини, кому надсилали лист. Деталі обіцяє згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів