Поділитись:

«Для контенту» в Instagram: на Вінничині п'яні молодики обстріляли потяг

Субота, 12 вересня 2020, 03:23
«Для контенту» в Instagram: на Вінничині п'яні молодики обстріляли потяг

У місті Погребищі Вінницької області двоє місцевих жителів перекрили автомобілем залізничну колію, а один з них стріляв по кабіні потяга – все це заради відео для Instagram. А працівники Укрзалізниці хотіли приховати історію про це.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на поліцію області.

Так, 9 вересня о 6 ранку чоловіки 25 та 28 років перекрили колію позашляховиком, на щастя для них вантажний потяг встиг зупинитися. Після цього один з чоловіків почав бігати колією, а інший – стріляв по кабіні машиніста.

Чергова по переїзду просила чоловіків зупинитися, але вони на це не відреагували. Усе це вони знімали на відео, а потім опублікували в Instagram. Також в поліції додали, що чоловіки були в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

На запитання (вже у відділку поліції), навіщо він стріляв, один з хуліганів відповів: «Для контенту».

Після повідомлення в поліцію на місце виїхали патрульні, які затримали зловмисників неподалік переїзду.

«В ході огляду автомобіля вилучено пістолет, схожий на газовий, який відправлять на експертизу. Автомобіль Hyundai Santa FE вилучено на арештмайданчик», – йдеться у повідомленні.

На водія склали адмінпротокол за керування машиною у стані сп’яніння, також поліція порушила кримінальну справу за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ст.279 (блокування транспортних комунікацій) Кримінального кодексу. Затриманим загрожує від 3 до 7 років в’язниці. 

Що цікаво, як пише Укрзалізниця, чергова по переїзду та локомотивна бригада своєчасно не повідомили керівництво залізниці про інцидент, побоюючись розголосу.

«За недбалість та недотримання службових інструкцій до працівників Укрзалізниці було застосовано заходи дисциплінарного характеру», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
20 квітня 2024
14 квітня 2024
07 квітня 2024
22 березня 2024
05 березня 2024
13 лютого 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024