Поділитись:

Василя Столяра звільнили з посади директора КП «Волиньприродресурс»

П'ятниця, 11 вересня 2020, 15:51
Василя Столяра звільнили з посади директора КП «Волиньприродресурс»

Депутата Волинської обласної ради Василя Столяра звільнили з посади директора комунального підприємства «Волиньприродресурс».

Про це йдеться в розпорядженні голови Волиньради Ірини Вахович від 11 вересня 2020 року.

Василя Столяра звільняють з посади, враховуючи подання голови обласної ради, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, місто області  від 10 вересня 2020 року.

"Звільнити Столяра Василя Андрійовича з посади директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради, з 11 вересня 2020 року, з підстав, передбачених контрактом з керівником підприємства, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, укладеного 02 лютого 2017 року, підпункт «є» пункт 23 контракту, пункт 8 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України, та розірвати з ним контракт з дати видання цього розпорядження", – йдеться в документі.

До призначення директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» виконання обов’язків директора комунального підприємства з 14 вересня 2020 року поклали на заступника директора  – Капустюка Анатолія Анатолійовича, про що йдеться в іншому розпорядженні голови Волинської облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів