Поділитись:

Повідомили, коли в Україні скасують спрощене оподаткування

Неділя, 07 серпня 2016, 13:19
Повідомили, коли в Україні скасують спрощене оподаткування

Говорити про скасування спрощеної системи оподаткування можна буде лише після створення умов, за яких бізнес буде почувати себе на загальній системі настільки ж комфортно, як і на спрощеній.

Про це заявив DT.UA заступник міністра фінансів Євген Капінус.

"Маю констатувати, що спрощена система на сьогодні певною мірою допомагає функціонувати й виживати нашому мікробізнесу, — зазначає Євгеній Капінус. — Говорити про її скасування в нинішніх реаліях передчасно. А можна буде, на моє абсолютне переконання, лише після створення умов, за яких бізнес почуватиметься на загальній системі настільки ж комфортно, як і на спрощеній, до чого зараз і необхідно докласти максимум зусиль. Тільки після цього ми зможемо забезпечити поступовий, комфортний для бізнесу перехід від спрощеної до загальної системи. І, швидше за все, це буде тривалий процес".

Нагадаємо, голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров наполягає на тому, що спрощену систему оподаткування потрібно змінювати, оскільки, на його переконання, це "та група ризику, яку останнім чеком не проконтролюєш".

Проте, не йдеться про повне скасування "спрощенки", сказав він в інтерв'ю DT.UA.

Надрукувати
мітки:
коментарів