Поділитись:

Загублений телефон і наркомани: як у Луцьку вчора відчергували нацгвардійці

Четвер, 10 вересня 2020, 22:05

У Луцьку минулої доби під час патрулювання військовослужбовці військової частини 1141 затримали двох чоловіків з ймовірними наркотиками, а також повернули дівчині загублений смартфон.

Про це йдеться на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України міста Луцьк у фейсбуці.

Зокрема, під час обходу прибудинкових територій в районі проспекту Грушевського увагу пішого патруля нацгвардійців привернула компанія чоловіків, які розпивали алкогольні напої поблизу дитячого майданчика та шумно поводилися. Під час поверхневого огляду особистих речей в одного із чоловіків військовослужбовці виявили та вилучили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на «амфетамін». Для з’ясування усіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовину вилучили та направили на дослідження.

Ще одного громадянина нацгвардійці затримали та передали поліції під час патрулювання у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. У нього під час поверхневого огляду виявили та вилучили паперовий згорток із речовиною зеленого кольору, зовні схожою на «канабіс».

Окрім того, під час патрулювання парком нацгвардійці знайшли смартфон, що лежав на лавці. За лічені хвилини вдалося встановити власницю згуби. Нею виявилася 18-річна дівчина, якій згодом військовослужбовці повернули телефон. Лучанка подякувала патрулю за оперативну роботу і допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів