Поділитись:

На Волині будівництво амбулаторій Світового банку обіцяють завершити до грудня

Середа, 09 вересня 2020, 08:14

32 амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які будуються за кошти Світового банку, розпочнуть свою роботу до 1 грудня 2020 року.

Про це сказав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко під час сзустрічі із представниками консультативної робочої групи із питань реалізації проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА, 

Нагадаємо, що 2020 рік завершальний для реалізації проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Волині. У межах цього проєкту в області завершується будівництво 32 амбулаторій. З них до 30 вересня 2020 року будуть здані в експлуатацію 25.

Для семи амбулаторій Світовий банк продовжив терміни фінансування до 1 грудня. Адже через ряд форс-мажорних обставин підрядники не вклалися у терміни виконання будівельних робіт.

«Найближчим часом ми проведемо зустрічі із керівниками підрядних організацій, які не встигають збудувати амбулаторії у визначенні терміни. Спільно знайдемо вихід із ситуації, яка склалася. Якщо буде потрібно, залучимо до реалізації проєкту авторитетні будівельні компанії на умовах субпідряду. Це питання – на моєму особистому контролі», – наголосив голова ОДА. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів