Поділитись:

У Луцьку можна скласти міжнародні іспити з англійської мови*

Понеділок, 07 вересня 2020, 18:11

Відтепер міжнародні іспити з англійської мови можливо скласти в Луцьку.

Mandarin language club, що знаходиться на 3-му поверсі розважального центру "Промінь", – одна з перших шкіл у Луцьку, яка пропонує офіційну підготовку до Кембриджських іспитів.

Школа здобула престижну кваліфікацію – міжнародний сертифікат (CELTA), який дозволяє викладання англійської мови в усьому світі. Вже з липня у школі до курсів англійської мови пропонується додаткова підготовка до екзаменів.

Раніше, щоб отримати сертифікат, потрібно було їхати в інше місто, зараз же студенти школи можуть отримати міжнародний сертифікат просто в Луцьку, у Mandarin language club. Приймати іспити будуть досвідчені екзаменатори від Grade Education Centre, партнери школи.

Основна мета цієї програми — успішне складання іспитів та підвищення зацікавленості в подальшому вивченні англійської мови у студентів. Тепер для цього не потрібно витрачати купу часу на додаткові поїздки, чи підготовчі курси. Студенти вивчають англійську та водночас готуються до тестів.

Для найменших учнів іспити проходитимуть в ігровій формі. Дітей не будуть оцінювати, аби вони відчували себе на одному рівні з усіма, впевнено і комфортно, при цьому кожна з них гарантовано здобуде сертифікат. Потрібно не забувати, що прості іспити початкових рівнів готують дітей до будь-яких інших, складніших іспитів у майбутньому, допомагають їм відчути себе впевнено в стресових ситуаціях .А кожен тест наступного рівня мотивуватиме їх вчитися, щоб отримати новий сертифікат.

Також варто зазначити, що складання тестів Cambridge English є перевагою для проходження підсумкових тестувань у загальноосвітніх школах, адже за рахунок проходження курсу підготовки ученик матиме чудову базу, яка стане у нагоді під час шкільних іспитів.

Зазвичай  дорослим складніше отримати міжнародний сертифікат. Часто не вдається підтвердити свій рівень знань вже від рівня B1. Для того, щоб подібного не сталось, потрібна хороша підготовка, про що подбали в Mandarin language club.

Школа пропонує сучасну програму навчання та індивідуальний підхід до кожного. Студенти школи отримають необхідний рівень знань, щоб з впевненістю та легкістю підтвердити свої знання міжнародним сертифікатом.

Сертифікат не має терміну дії.

Мовні курси корисні передусім для тих, хто в майбутньому планує вступати до престижних вищих навчальних закладів Європи, Великобританії, Америки, Австралії або Канади, для тих, хто бажає підняти свій рівень знань англійської чи працевлаштуватись на високооплачувану роботу, зокрема у міжнародну компанію. Адже англомовні спеціалісти мають більше можливостей для підвищення власної кваліфікації й вище цінуються у сучасних компаніях.

Проходячи курси, юні студенти отримають чудовий тренажер росту особистості, який формує навичку досягати,діти стають впевненішими.

У  Mandarin language club зараз проходить набір у нові осінні групи, навчання буде розпочато вже 7-14 вересня. Аби зрозуміти, чи вам підходить стиль  викладання, у школі надають перше заняття безкоштовно. Також для батьків та дітей зараз є унікальна можливість завітати на демоурок. Він є безкоштовним і відкритим  для всіх охочих.

Батьки та діти зможуть побачити як проходять заняття, познайомитися з вчителями, більш детально ознайомитися з темою міжнародних іспитів, дізнатись про переваги навчання у нашій школі.

Приєднуйтесь до Mandarin!

Щоб забронювати перше заняття чи демоурок, телефонуйте за номером: +38(066) 703 78 73.

Надрукувати
мітки:
коментарів