Поділитись:

Не наділи маски: на Сумщині поліцейський погрожував пістолетом жінкам з дитиною (відео)

Четвер, 03 вересня 2020, 13:33
Не наділи маски: на Сумщині поліцейський погрожував пістолетом жінкам з дитиною (відео)

У соцмережах розгорівся скандал через відео, де поліцейський погрожував пістолетом жінкам з дитиною. На кадрах чутно, як плаче перелякана дитина, а мати заспокоює її, що "дядя просто жартує".

Усе трапилося у Путивлі два тижні тому, – повідомляє ТСН.

За версією поліції, три жінки зайшли до супермаркета без масок. Не зреагували на зауваження охоронця, а коли приїхала поліція, то просто втекли. За півтори години поліцейські помітили їхнє авто і наказали зупинитися. Але, зі слів патрульних, водійка намагалася наїхати на правоохоронця, саме тому його колега дістав табельну зброю.

На жінок склали три протоколи за порушення карантину й ще один – за злісну непокору. Щодо патрульного – проводиться службове розслідування.

"Вона весь час намагалася рушити з місця, ігноруючи вимогу поліцейського. Це злісна непокора і, згідно із законом, працівник поліції продемонстрував зброю – дістав з кобури і попередив, що він може її застосувати для примусової зупинки транспортного засобу, якби була загроза його життю або здоров’ю. Вона могла просто натиснути на газ і збити, задавити, пошкодити, поранити працівника поліції", – каже спеціаліст відділу комунікацій поліції Сумщини Володимир Кузьменко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024